Medial utveckling

Önskar du upptäcka din intuition? Kanske vill du prova på innan du går en mer omfattande mediumkurs? Då är det här en bra kurs för dig.

Den här kursen passar dig som är nybörjare men också dig som önskar friska upp dina kunskaper.

Kursen är uppdelad på 4 veckor och efter godkända inlämningsuppgifter får du ett diplom för ditt deltagande.

Butterfly

Kursöversikt

Kursen är fördelad över 4 veckor.

Första veckan i den här kursen handlar enbart om meditation. Meditation är en av nycklarna till att förbättra dina intuitiva, mediala och andliga förmågor. Det är en metod att lugna ditt sinne, centrera din själ och viktigast av allt, förbättra din förmåga att fokusera på någonting och ha ett öppet och tydligt sinne under en längre tid.

Den andra veckan får du prova på psykometri – att läsa av energifält. När vi läser av energifält, använder vi oss utav intuitionen och kan då få fram information om t.ex. personlighet, olika vanor och beteenden, utseende och relationer men även hitta borttappade saker m.m. Du får även lära dig att använda och spå med pendel. Ett verktyg som kan används för att kommunicera med andevärlden via ditt högre Jag eller dina guider och är ett enkelt sätt att få tillgång till gudomlig vägledning.

I den tredje och näst sista veckan får du lära dig mer om hur du kan beskydda dig och skärmar av dig energimässigt när du vet att du kommer till en plats med lägre energier, som t.ex. offentliga platser. Vidare får du lära dig mer om våra 7 chakran, dess färg, egenskaper, funktion och påverkan på kroppen samt lära dig mer om auror – kroppens energifält, som består av flera lager. Både att se och känna energifälten.

I den fjärde veckan och avslutande delen på den här kursen får du lära dig att använda och tolka orakelkort för eget bruk. Du ges exempel på olika varianter av läggningar samt hur du kan tolka korten intuitivt med din egen förmåga. Du får också lära dig mer om guider och hur du kan komma i kontakt med just dina guider.

Frågor & svar

Kan vem som helst gå kursen?
Absolut! Alla har vi förmågan inom oss men ibland kan man behöva hjälp och få rätt verktyg för att ta fram dem.

Hur gammal måste man vara för att gå kursen?
Du måste vara minst 18 år gammal när kursen börjar.

Studiehjälp

Om du behöver hjälp, har frågor eller funderingar under din studietid kan du skicka in dina frågor till elevmailen som du får tillgång till i samband med dina studier.

Elevmail besvaras 2 gånger i veckan, måndagar & torsdagar – under kontorstid, 8-16.

Beställ kursen redan idag!

Din investering: 550 kr